Tel - 06-81625638

About

D van Kuijk, Best

Bij Vanabasar Kennel bieden we dekkingen met onze bijzondere hond, Hunter. Hunter is afkomstig van Bor Ruda Szata en komt voort uit de gerenommeerde Valleyhunter’s Valhalla-lijn. Een belangrijk aspect van zijn afstamming is zijn moeder, Vandabana Bora, die afstamt van Sugar Baro.

Onze dekkingen worden zorgvuldig gepland met als doel gezonde pups voort te brengen. We streven naar nakomelingen die de kenmerken en kwaliteiten van deze speciale bloedlijn weerspiegelen.

Mocht een teef na een dekking leeg blijven, bieden wij een herdekking aan om de kans op een succesvolle bevruchting te vergroten.

Bij Vanabasar Kennel staan we klaar om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van meer informatie over onze dekkingen met Hunter en zijn bijzondere afstamming.

Neem gerust contact met ons op voor meer details over onze dekkingen en ontdek hoe Vanabasar Kennel je kan ondersteunen bij het verwezenlijken van je fokdoelen. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en je hoogwaardige service te bieden.